Audio

Met onderstaande mp3-speler kunt u een aantal liedjes, van mijzelf en van de bands waar ik deel van uitmaak, beluisteren .

 

De eerste twee liedjes, "Sleep" en "There's Silence" zijn door mijzelf geschreven. Leadzang, tweede stem, viool en gitaar zijn door mijzelf uitgevoerd.

Aevericka
"For Aileen" en "Road Trip" zijn samples van het debuutalbum van Aevericka. De arrangementen zijn geschreven door Manon en Birgitte. De vioolmelodie is er later door mij aan toegevoegd toen ik in de band kwam. We kwamen er toen achter hoe mooi onze muzikale ideeën samensmolten tot een geheel....

De overige Aevericka nummers zijn samples van het nieuwste abum van Aevericka genaamd Oneiroi:
"Dreamcatcher" is door ons gezamelijk gearrangeerd. De 2-stemmige vioolpartij is door mijzelf geïmproviseerd.
Ook "Dream Incantation" is door ons gezamelijk geschreven. De arrangementen vloeien als vanzelf in elkaar over. De hobo, gespeeld op synths door Manon, speelt een speels duet samen met de viool.
"Icelus" is een compositie van Manon, waarop we samen de vioolmelodie hebben bedacht. Birgitte heeft er de gesproken tekst bij geschreven (niet te horen op deze sample).
Het lied "Phobethor" is door mijzelf geschreven en gezongen. Met Manon en Birgitte hebben we het liedje samen verder uitgewerkt. U kunt van dit liedje twee samples beluisteren. In de eerste sample hoort u een stukje met zang waarin ik de leadzang zing. Birgitte en Manon zingen de tweede en derde stem. In de tweede sample hoort een een stukje van de vioolmelodieën.

Laag voor laag werden de Oneiroi-nummers steeds verder uitgewerkt en bijgeschaafd tot er een mooi geheel ontstond. We kunnen dan ook met recht zeggen dat we trots zijn op dit nieuwe album. Dit zijn slechts een paar fragmenten. Neem contact met mij op als u meer wilt weten over de gehele CD.


Doninga
Van Doninga is "Not Only Human" een cover van Heather Nova. De andere twee liedjes, "Get Away" en "Swansong", zijn geschreven door Donna Bastiaans. Zij zingt in de drie liedjes de lead en speelt gitaar. De vioolmelodieën en tweede stem zijn gearrangeerd door mijzelf.

Nicole Philoména
Van Nicole Philoména kunt u het prachtige lied "Los Niños de Nuestro Olvido" uit Zuid-Amerika beluisteren, met Erwin Kandou op gitaar en ikzelf op viool. (Dit betreft geen eigen arrangement)